OM LM HUNDE- & HESTEFOKUS

Certificeret Fysiurgisk hesteterapeut 


Dyrlægeeksamineret Fysiurgisk hundeterapeut.


Kranio Sakral Terapeut til hund.


Grundinstruktør 

- Herunder træning af hvalpe, unghunde og familiehunde

Nosework instruktør 

Rally lydighed instruktør Se mere af CV'et her

Mit navn er Lise, og jeg tilbyder fysiurgisk terapi til hunde og heste.

Jeg er uddannet dyrlægeeksamineret fysiurgisk hundeterapeut og certificeret fysiurgisk hesteterapeut hos Center for Dyreterapi.

Uddannelserne er internationalt godkendt af IICT samt IEBWA/IEBWAs smådyrssektion.

Derudover er jeg medlem af godkendte hundeterapeuter.


LM Hunde-og Hestefokus er en udvikling af LM-Hundefokus, som var starten på det hele.

Jeg startede LM-hundefokus for at sætte fokus på din hund og for at skabe mere opmærksomhed omkring fysiurgisk terapi til hunde, da jeg selv har haft brug for det til mine egne hunde. 

Jeg har haft LM-Hundefokus siden december 2021, og allerede i starten vidste jeg, at jeg ville udvikle virksomheden inden for fysiurgisk terapi til heste også. 

Så nu er jeg så heldig både at kunne have hunde og heste i hænderne.


Fysiurgisk terapi er gavnligt for alle hunde og heste. Ved hunde kan det være gavnligt både for familiehunden men også konkurrencehunden. Det samme gør sig gældende for konkurrencehesten og hyggehesten. 


Jeg vil bruge forskellige teknikker for at hjælpe din hund/hest. Det bliver primært en god blanding af både massage, Kranio Sakral terapi, ledmobilisering og evt. hjælp fra noget laserterapi.

Det vigtigste er, at vi finder frem til de bedste teknikker til netop din hund/hest.

LM HUNDE- & HESTEFOKUS' HISTORIE

Det hele startede med en dejlig fransk fyr ved navn Herbert. Han var min franske bulldog, som jo desværre er meget disponeret for en masse sygedomme. Herbert måtte aflives i en alder af 3 år pga. en diskusprolaps i lænden. På det tidspunkt var anbefalingen aflivning i stedet for operation og genoptræning. 

Efter sorgen blev hjemmet for tomt, og jeg måtte bestemme mig for, hvilken hund jeg så skulle have og valget faldt på en Curly Coated Retriever. Jeg ventede i næsten et år på den rette, og han blev en Dark Sapphires Cornish Aromatic, bedre kendt som Rambo. 

Da Rambo som 1 årig begyndte at gå meget pasgang til udstilling, og generelt havde lidt svært ved at balancere kroppen, tænkte jeg, at jeg måtte søge hjælp, inden det blev værre. 

Han fik nogle behandlinger ved en Kiropraktor, da han havde et skævt og låst bækken. 

OG SÅ TÆNKTE JEG .. 

Hvorfor er det ikke så udbredt at gå til disse behandlinger/terapi former, som tilbydes hundeejere, før de står med en skadet hund.

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde lyst til at hjælpe andre med deres hunde og skabe et fokus på, hvorfor det er så vigtigt at bruge fysiurgisk terapi.

Derfor fandt jeg Center for Dyreterapi, som jeg især synes tilbød en god uddannelse, men også viste sig at have respekt for andres fag (dyrlægens), så man ved, hvornår man kan hjælpe, og hvornår der skal en dyrlæge ind over.  

Og hvorfor så hest?

Jeg har haft hest i mange år, da jeg var yngre, og der husker jeg, hvor normalt det var at bruge forskellige terapiformer til ens hest. Jeg synes derfor, det kunne være spændende at stå på den anden side og hjælpe i stedet for at søge hjælpen. 

Jeg glæder mig meget til at have heste i hænderne igen, da man nok altid vil være hestepige.